Door: Y.M. Osterloh Fotografie:
Fail
0 bekeken
2

Vrouw belt politie: wil peuken en kippenvleugels

Wat doe je als je zonder kippenvleugels en peuken zit? A: je gaat naar de winkel. B: er is geen B. Toch wel, dacht een A...

Wat doe je als je zonder kippenvleugels en peuken zit? A: je gaat naar de winkel. B: er is geen B. Toch wel, dacht een Amerikaanse vrouw. Zij belde de politie!

Liann Gae Watson (45, zie de verleidelijke foto) uit het Amerikaanse Lake County (Florida) had trek in kippenvleugels, maar had ook wel zin in een peukje. Liann – overduidelijk een vreemde snuiter – had echter al zitten zuipen, waardoor ze niet naar de winkel kon rijden. Dat lijkt een verstandige en bewuste zet van Liann, ware het niet dat ze nog maar één uitweg zag: ze belde de politie, met de vraag of zij kippenvleugels en peuken konden bezorgen. Het gesprek verliep bijzonder: Liann wisselde hysterische lach- met huilbuien af en schreeuwde ook meermaals tegen de agenten op de alarmdesk.

Misbruik van het alarmnummer

De politie kwam - helaas voor Liann - niet bezorgen. Wat de politie wél deed: een bezoekje brengen aan de bezopen 45-jarige, om te kijken wat er in godsnaam met haar aan de hand was. De politie arresteerde Watson, op verdenking van misbruik van het alarmnummer.

Ongemakkelijke houding

Maar daar stopt het verhaal niet. Toen de agenten haar meenamen naar het gevang van Lake County werd Watson helemaal gek. Ze begon op de scheiding tussen de agenten en de achterbank in te trappen en te slaan. Daarbij gebruikte ze ook haar hoofd en schouder (en knie en teen). Voor de agenten was de maat na vier waarschuwingen vol. De bezopen dame werd in een ongemakkelijke houding vastgezet, zodat ze zichzelf in elk geval niet meer kon bezeren.

Borgtocht was zo betaald

De vrouw was de bak trouwens zo weer uit. Haar borgtocht van 1000 dollar werd betaald. Dat heeft ze dan weer goed voor elkaar. Of ze vervolgens kippenvleugeltjes is gaan eten en peuken is gaan roken, is bij ons op de redactie helaas onbekend.