Door: Redactie Panorama
Fail

Verklede vriend maakt examens vriendin!

Examenstress, iedereen heeft het weleens gehad of gaat het nog ervaren. De zenuwen gieren door je lichaam en je weet nie...

Examenstress, iedereen heeft het weleens gehad of gaat het nog ervaren. De zenuwen gieren door je lichaam en je weet niet waar je het zoeken moet. Zo ook de kerel uit het volgende verhaal.

Omdat zijn vriendin té nerveus was voor haar examens, besloot Ayan Zhademov uit Kazachstan zichzelf te verkleden als zijn vriendin en haar examens te maken. En dat bleek niet zonder gevolgen..

De stemming zat er niet goed in

Surveillanten kregen argwaan toen ze tijdens de examens zijn stem hoorden. Die kwam bepaald niet overeen met die van zijn vriendin. Even later keek één van de surveillanten onder de tafel: hij vond het nogal vreemd dat zijn leerling ineens behaarde benen had. Toen de controleurs doorkregen dat het om een vermomming ging, was het gauw afgelopen. Ayan werd in de kraag gevat en kreeg een boete van 2000 euro.

Met een hoog stemmetje praten

Een woordvoerder van de examencommissie laat weten: ''Hij probeerde ons om de tuin te leiden door met een hoog stemmetje te praten. Al vrij snel kregen de surveillanten door dat het niet om de bewuste leerlinge ging.'' Kleine troost voor Ayan: een zakenman nam de helft van het boetebedrag op zich. nadat hij een bericht over de 'misdaad' las in een lokale krant.

Ach, Ayan, voor je vriendin kan je niet meer stuk!

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws