Door: Y.M. Osterloh Fotografie:
Fail
0 bekeken
1

Taxichauffeur heeft origineel excuus voor te hard rijden

Agenten horen dagelijks de meest spitsvondige smoesjes voorbij komen op de weg. Dit excuus uit Engeland mag er ook wezen...

Agenten horen dagelijks de meest spitsvondige smoesjes voorbij komen op de weg. Dit excuus uit Engeland mag er ook wezen. 

Vrijdagavond in de Zuid-Engelse stad Bournemouth. 't Is druk: de Engelsen vieren het begin van hun weekend in stijl. En als je dan een paar uur later uit de pub komt rollen en je bent te lam om te lopen, wat doe je dan? Juist, je houdt een taxi - die aan de overkant nog wél te betalen is - aan.

Lees en zie ook: vissers vangen iets langs, maar 't is geen paling (FOTO)

Verkeersregels

In tegenstelling tot wat je misschien denkt - zeker als je weleens bijna onder een taxi in Amsterdam hebt gezeten - hebben taxi's zich ook gewoon aan de verkeersregels te houden. Daar ging het in Bournemouth mis. Een verdekt opgestelde politiewagen merkte een scheurende taxi op en hield de cabbie even later aan. En wat zei de chauffeur? Hij reed zo hard omdat zijn drie passagiers smerige ruften lieten. Precies. Het kwam hem op een boete van ruim 100 euro te staan.

Shit!