Door: Y.M. Osterloh
Fail

Sukkel probeert agent om te kopen.. op een wel heel knullige wijze (FOTO)

Een Amerikaanse boef deed één laatste poging om onder vervolging uit te komen. Hij probeerde een agent om te kopen, maar...

Een Amerikaanse boef deed één laatste poging om onder vervolging uit te komen. Hij probeerde een agent om te kopen, maar op een wel heel stomme manier. Dacht hij nou serieus dat dit plannetje kans had op slagen? Wat een sukkel!

De 62-jarige Edward Corey uit Shaftsbury, een dorpje in de Amerikaanse staat Vermont, werd aangehouden op verdenking van diefstal. Hij zou 2000 dollar hebben ontvreemd van zijn vader. Later bleek het zelfs om 5000 dollar te gaan. Corey werd aangeklaagd, maar hoefde de rechtszaak niet achter slot en grendel af te wachten. Dus had de 62-jarige boef alle tijd om aan een vernuftig plannetje te werken om onder zijn aankomende rechtszaak uit te komen.

Lees ook: boefjes verstoppen coke in... cornflakes

''Laten we het vandaag regelen''

En, tot de grote verbazing van het politiekorps van Bennington County, kwam Corey daadwerkelijk met een sluwe streek op de proppen. Hij liet een roze taart (zie foto onder het artikel) achter op het politiebureau. Naast de zoete lekkernij schreef de 62-jarige dief ook een briefje. ''To sweeten the deal. Laten we het vandaag regelen.'' Natuurlijk laten zélfs Amerikaanse agenten zich niet omkopen met een taart, dus werd het gebak vernietigd en kreeg de hondsbrutale Corey nog een aanklacht aan zijn broek. Voor, jawel, omkoping.

Jezus, man. Had dan voor donuts gekozen!

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws