Door: Jeroen Kraak
Fail

Meisje komt tijdens Tinderdate vast te zitten tussen ramen vanwege poep (FOTO'S)

Soms kom je verhalen tegen die wellicht te mooi om waard te zijn. Zo ook dit Tinderverhaal uit Engeland. Desondanks will...

Soms kom je verhalen tegen die wellicht te mooi om waard te zijn. Zo ook dit Tinderverhaal uit Engeland. Desondanks willen we het toch met je delen.

Liam Smith had geluk met zijn Tinderdate toen hij haar meenam naar haar huis. Dat bleek echter van korte duur te zijn. Het leverde hem een gebroken raam op en ruim €300 schade, meldt The Bristol Post.

De smeuïge detalis

Het ging allemaal mis toen zijn date moest gaan poepen. Die kneed zo’n grote stevige bruine massa dat ze het niet doorgespoeld kreeg. In paniek gooide ze de bolus uit het raam. Er bleek echter naast een binnenraam ook nog een buitenraam te zijn. De ruimte tussen de twee was echter zo ontzettend klein dat het uitwerpsel vast bleef zitten. Daardoor werd de paniek nog groter.

Kan het nog erger? Jawel hoor! De vrouw, die een achtergrond had in turnen, probeerde de drol te grijpen maar bleef vast zitten. Uiteindelijk moest de brandweer er aan te pas komen om haar te bevrijden. Ze moesten zelfs het raam openbreken om bij haar te komen. Ze ging eerst met haar hoofd naar beneden en bleef met haar benen in het raampje erboven hangen. Best wel shit dus.

Crowdfunding

Om de €300 euro terug te verdienen heeft de man een crowdfundingsactie opgestart. Het blijft tenslotte letterlijk en figuurlijk een arme student. De teller staat inmiddels al bijna op €2.000. Het bedrag dat hij meer binnenkrijgt dan het raam, verdeelt hij onder twee goede doelen.

De brandweer bevestigde het verhaal tegen de Engelse krant the Mirror. ‘Wij kregen om 22.41 uur een melding over een vrouw die gered moest worden tussen het raam.’

Ondanks alles kwam het toch nog tot een nieuwe date. ‘Ze is een lief meisje en ik weet niet wat er gaat gebeuren. Maar toch wil ik haar graag nog een keertje zien.’ De moeite van het vissen naar de drol werd beloond. Die is er uiteindelijk tussenuit gekregen.