Door: Y.M. Osterloh
Fail

Man zuipt absint, ontwaakt met enorme penis op dijbeen getatoeëerd (FOTO)

Elke zondag rond deze tijd delen wij een internetklassieker. Een artikel van Panorama.nl dat het lezen nog eens de moeit...

Elke zondag rond deze tijd delen wij een internetklassieker. Een artikel van Panorama.nl dat het lezen nog eens de moeite waard is. Met vandaag: een lullige situatie.

Katertje? Wees blij dat je Greg niet bent. Deze Britse vakantieganger werd wakker met een enorme penis. Getatoeëerd. Op zijn dijbeen. Robbie Geus, kom er maar weer in: ''Man, man, man!'' 

Absint: wij wagen er ons liever niet aan. Het gifgroene drankje heeft door de jaren heen een op z'n zachtst gezegd nogal beruchte reputatie opgebouwd. In de vroege 20e eeuw werd het na tal van incidenten zelfs in grote delen van Europa verboden. In Nederland mocht de gevreesde versnapering pas in 2004, na een verbod van maar liefst 95 jaar, weer geconsumeerd worden. Nu, in het nuchtere 2016, denkt iedereen: is het dan echt zo erg?

Lees ook: Britse man versiert rug met BIZARRE tattoo!

Compleet met aderen een goeie Duitse helm

Voor een zekere Greg, een Engelsman waar verder geen gegevens van bekend zijn gemaakt, wel. Hij genoot met zijn maten van een vakantie in het zonnige Magaluf, een badplaats op het Spaanse eiland Mallorca, toen hij op een ochtend wakker werd en zich helemaal niets meer kon herinneren van de stapavond die slechts enkele uurtjes achter hem lag. Zo brak als een tak ontdekte hij een gigantische penis op z'n dijbeen (zie foto). Compleet met aderen, een goeie Duitse helm en we menen zelfs het plasgaatje te herkennen. Puik werk. Greg lachen, zijn maten lachen. Maar de pret was snel voorbij toen Greg begon te krabben en erachter kwam dat de penis niet met een stift getekend was. Het bleek om een tattoo te gaan. Jezus mina, Greg!

'It's the end of the world as Greg knows it'

In het Britse televisieprogramma Tattoo Fixers liet Greg zijn beschamende postzegel zien. Hij verklaarde: ''Ik dronk een paar absintjes en nog wat andere alcoholische drankjes. Toen ik erachter kwam dat het een tattoo was, dacht ik dat 't het eind van mijn leven zoals ik het leidde zou zijn.'' Gelukkig voor Greg is de jongeheer inmiddels veranderd in een draak.

Achja, op z'n minst was het weer eens wat anders dan een anker, of 'Manuela' in sierlijke letters. 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws