Door: Redactie Panorama Fotografie:
Fail
0 bekeken
1

Man wil huis verkopen, maar blijkt al jarenlang op verkeerd adres te wonen

Een Britse man is erachter gekomen dat hij al jaren in de flat van zijn buurman woont. Dit kwam aan het licht ...

Een Britse man is erachter gekomen dat hij al jaren in de flat van zijn buurman woont. Dit kwam aan het licht toen hij zijn woning probeerde te verkopen. Dat meldt Casie News.

Chris Meyer, zoals de man heet, kwam erachter dat hij zes jaar geleden niet 'zijn' driekamerappartement in het Britse Carlisle gekocht heeft, maar het appartement waar zijn buurman in leeft. In het appartementencomplex Willow Court is hij overigens niet de enige die in een ander huis woont dan hem toekomt. Tien van de vijftien bewoners wonen op het verkeerde adres. 

Chris kan zijn appartement niet verkopen tot alle tien de eigenaren ermee instemmen om weer in hun rechtmatige appartement te gaan wonen. Dit kan nog problematisch worden, aangezien sommigen van hen de woningen verhuren.

'Ik woon in nummer acht, maar ik blijk de eigenaar van nummer negen te zijn. De man die in nummer zeven woont is de eigenaar van nummer acht en zo gaat dat door voor tien bewoners van dit complex', verklaart Meyer aan een plaatselijke krant. 

Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de koper die Meyer gevonden had voor de woning, zijn bod heeft ingetrokken. Meyer legt de schuld bij het advocatenkantoor dat destijds bemiddeld heeft bij de koop van de woning. Volgens het kantoor was hij zelf verantwoordelijk voor het controleren van de koopdocumenten waarop stond dat Meyer nummer negen zou kopen.