Door: Jeroen Kraak Fotografie:
Fail
1

Lingeriemodel zendt ongevraagde naaktfoto van jongen naar zijn moeder (FOTO’S)

Het is een mooie actie die tegen het geniale aanzit: een Schots lingeriemodel was het zo zat dat ze elke keer naaktfoto&...

Het is een mooie actie die tegen het geniale aanzit: een Schots lingeriemodel was het zo zat dat ze elke keer naaktfoto’s van vreemde mannen ontving, dat ze besloot om eentje naar de moeder van een persoon in kwestie te sturen.

De 21-jarige Rebecca McGregor ontving van ene Glenn een naaktfoto waar alles op te zien was; zelfs zijn jodokus. Glenn had net de lullige pech dat hij de druppel was die de emmer deed overlopen.

 

Photography break, selfie time

Een bericht gedeeld door Rebecca Mcgregor (@_thelingeriephotographer) op

McGregor, die tevens fotografe is, huurde een privédetective in om uit te zoeken wie deze Glenn was. Niet om hem mee uit te vragen om een date, maar om hem kei hard af te straffen. De detective was in staat om de moeder van de jongen te vinden.

Ze stuurde de foto met de volgende tekst naar zijn moeder: ‘Hallo pop, ik zie dat jij Glenns moeder bent. Ik denk dat je hem maar eventjes moet uitleggen hoe hij met vrouwen moet omgaan.’ Als wij Glenn zouden zijn – maar gelukkig zijn we niet zo’n enorme loser – zouden we voorlopig niet op bezoek gaan bij moeders.

Beeld: Facebook