Door: Y.M. Osterloh Fotografie:
Fail
0 bekeken
1

Hilarisch: Britse toerist filmt zichzelf in plaats van Amsterdam (VIDEO)

Elke zaterdagochtend delen we rond deze tijd een 'internetklassieker'. Een artikel van Panorama.nl dat het delen waard&n...

Elke zaterdagochtend delen we rond deze tijd een 'internetklassieker'. Een artikel van Panorama.nl dat het delen waard is. Dit weekend staat onze hoofdstad in het teken van de Gaypride. Ga je nog kijken bij de jaarlijkse bootjes-parade, raden we je aan om het niet zo te doen als deze Britse opa. Dan hou je tenminste nog wat leuke herinneringen over aan je weekendje in Amsterdam.

Het hadden zulke mooie beelden van onze hoofdstad moeten worden. Helaas had de Britse opa Howard Newman zijn GoPro op de 'selfie-modus' geknald. We zien dus vooral veel... Howard Newman.

De 69-jarige Howard Newman uit het Engelse graafschap Hampshire zag het perfecte uitje al helemaal voor zich. Samen met zijn grote liefde Joan, gezellig in de trein naar Amsterdam. Helaas regende het pijpestelen, maar ach, daar is toch niets aan te doen. De stad wordt er niet minder om! En, dacht Howard, wat ook wel leuk is om te doen: deGoPro-camera van zoonlief lenen en meenemen. Kan iedereen straks van alle Amsterdamseavonturen genieten. 

Op de gevoelige plaat

Helaas vergat Howard te checken op welke stand het cameraatje stond. En zo kan het gebeuren dat Howard niet onze schitterende hoofdstad, maar zichzelf (en een beetje Joan en omgeving) op de gevoelige plaat vastlegde. Huh, is dat nou Rotterdam Centraal? En,hee, Joan, doe nog eens een duckface waar we niets van zien! Je raadt het al: 't resultaat is op z'n zachtst gezegd hilarisch te noemen. Bekijk de beelden - die het Britse dagblad Daily Mailheeft bemachtigd - hieronder zelf maar.