Door: Redactie Panorama Fotografie:
Fail
0 bekeken
1

Het ultieme 'bewijs' voor tijdreizen: Adolf Hitler met een pornoblaadje

Eindelijk, we hebben het ultieme bewijs dat tijdreizen ooit tot de mogelijkheden gaat behoren en dat allemaal dankzij be...

Eindelijk, we hebben het ultieme bewijs dat tijdreizen ooit tot de mogelijkheden gaat behoren en dat allemaal dankzij beroepsgek Doug.

Niet alleen heeft deze 'held' een enorme wetenschappelijke doorbraak bereikt, hij heeft zijn nieuwvonden kennis ook gebruikt om een goede afloop van de Tweede Wereldoorlog te bewerkstelligen. Nobel hoor.

Doug, niemand weet precies wie het is, was zo vriendelijk zijn heldendaad bekend te maken via een poster in New York. Een gebruiker van het forum Reddit vond het affiche en plaatste een foto op het forum. Gelukkig bewijst Doug zijn claim met een foto van Hitler en een tijdschriftcover. Die volgens hem zeker niet gephotoshopt kan zijn, want, zo redeneert hij, photoshop bestond nog niet in 1945. Onweerlegbaar, Doug, onweerlegbaar. 

Tijdreizen en de wereld redden zijn overigens niet de enige hobby's van Doug, hij heeft zich laatst ook gespecialiseerd in het zetten van tatoeages