Door: Y.M. Osterloh
Fail

Gozer valt in slaap tijdens nieuwe Star Wars-film, ontwaakt in gesloten bioscoop

In slaap vallen in de bioscoop? Niet aan te raden. Wij hebben vorige week de nieuwe Star Wars aanschouwd. Rogue One&nbs...

In slaap vallen in de bioscoop? Niet aan te raden.

Wij hebben vorige week de nieuwe Star Wars aanschouwd. Rogue One is de naam. Een spin-off, zoals dat dan zo mooi heet. Als groot fan van de franchise zijn wij waarschijnlijk niet helemaal objectief, maar toch: we vonden 'm fantastisch. Uit de kunst. Een bioscoopganger in Cornelius - een slaperig stadje in de Amerikaanse staat Oregon - was kennelijk wat minder over de kaskraker te spreken. Hij dommelde tijdens 'n vertoning in en ontwaakte in een lege, donkere, gesloten bioscoop.

Lees ook: vanavond wél lekker slapen? Luister naar deze expert!

Alarm

Direct sloeg de paniek toe. Er was geen bezoeker of werknemer meer in de cinema te bekennen. De uitgangen zaten potdicht. Toen de slaperige bioscoopganger - van wie we geen verdere gegevens hebben - een gesloten deur probeerde te forceren, zette hij tot overmaat van ramp een alarm in werking. Pas toen besloot hij het alarmnummer te bellen. De politie wist de man uiteindelijk via een nooduitgang te bevrijden. 't Is niet bekend hoe lang hij rondgedoold heeft. Waarschijnlijk had het personeel verzuimd de zalen te controleren nadat de laatste film gedraaid had.

May the sleep be with you.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws