Door: Jeroen Kraak Fotografie:
Fail
2

Fans geschokt om mugshot Aaron Carter (FOTO’S)

Aaron Carter was in de jaren ’90 de Jantje Smit van de hele wereld. Met het nummer 'I want candy' scoorde het broe...

Aaron Carter was in de jaren ’90 de Jantje Smit van de hele wereld. Met het nummer 'I want candy' scoorde het broertje van Backstreetboy Nick Carter een wereldhit. Nu gaat het de hele verkeerde kant met hem op.

 

I'm Ready @alexcrush_nation

Een bericht gedeeld door Prince Carter (@aaroncarter) op

De Amerkaanse ex-kinderster is aangehouden voor rijden onder invloed en het bezit van drugs, het bezit van druggerelateerde artikelen en obstructie bij aanhouding.

De zanger die ook nog eens met een eetstoornis kampt is vrijgelaten nadat hij zijn borg heeft betaald. Tegen de Engelse krant Mirror vertelde zijn management dat de zanger geen eens in zijn eigen auto reed en naar eigen zeggen geen eens een advocaat toegewezen heeft gekregen. De zanger had marihuana bij zich, wat in Amerika niet is toegestaan. Zijn management meent echter dat hij een vergunning heeft voor medicinale wiet. Bovendien was hij niet aan het rijden toen hij was aangehouden.

 

Headed to @jimmysaspen w my  1st things first.... dinner

Een bericht gedeeld door Prince Carter (@aaroncarter) op

Fans van het broertje van zijn vooral geschokt door het mugshot die de politie heeft vrijgegeven. Daarop lijkt de zanger op een verdwaalde junk. ‘Ik voel echt met hem mee, ik hoop dat hij hulp krijgt’, zegt een fan op Twitter.

Aaron heeft al jaren ruzie met zijn broer Nick. Die stuurde gelijk een tweet de wereld in: ‘Ik hou van jou wat er ook gebeurt en ik ben er voor jou om je te helpen om er bovenop te komen. Familie is niet altijd makkelijk, maar we zijn er voor je.’ Aaron is echter helemaal klaar met zijn broer: ‘Als hij echt zoveel om me gaf, zou hij het wel rechtstreeks tegen me zeggen in plaats van het op social media te zetten.’