Door: Y.M. Osterloh
Fail

Drugsdealer hoeft cel niet in, beledigt rechter en moet opnieuw voorkomen

Heb je als drugsdealer het geluk dat de rechtbank je met een milde straf laat gaan, schrijf je vervolgens op Facebook da...

Heb je als drugsdealer het geluk dat de rechtbank je met een milde straf laat gaan, schrijf je vervolgens op Facebook dat de rechter je ''lul kan zuigen''. Tsja, dan ben je simpelweg niet het slimste jongetje van de klas. 

De 27-jarige Daniel Sledden uit het Engelse Accrington (zie foto) heeft het licht niet uitgevonden. Uren nadat de rechtbank hem met een milde straf liet gaan - twee jaar voorwaardelijk in plaats van drie jaar cel - logde Daniel in op Facebook en besloot hij daar zijn gal te spuwen. Hij schreef: ''Mijn geluk kan niet op. Twee jaar voorwaardelijk is beter dan drie jaar de bak in, yes pal! Bevery Lunt zuig mijn lul.''

Excuses mochten niet baten

Je raadt het al, Beverly Lunt was de rechter in kwestie. Zij spaarde Daniel en zijn jongere broer Samuel, die beiden schuldig waren bevonden aan het dealen van wiet, omdat de criminele broers al sinds 2014 geen strafbaar feit meer hadden begaan. Toch kreeg de arme Beverly dus alsnog de wind van voren. Daniel had snel door dat zijn post misschien wel niet zo handig was en verwijderde het berichtje rap, waarna hij zijn excuses aanbood op het populaire sociale medium.

Vandaag

Te laat, want al snel kreeg hij te horen dat hij zich opnieuw moest melden voor de rechtbank van het Engelse Burnley. Daar zal zijn straf nog eens tegen het licht worden gehouden. Die zitting is vandaag.

Sjongejonge, wat een oelewapper!

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws