Door: Y.M. Osterloh
Fail

Dieven krijgen onaangename verrassing na brutale inbraak (VIDEO)

Twee brutale Israelische boeven dachten dat de buit binnen was, maar kregen de schrik van hun leven. Is dit inbraakbevei...

Twee brutale Israelische boeven dachten dat de buit binnen was, maar kregen de schrik van hun leven. Is dit inbraakbeveiliging op zijn aller, allerbest? Bekijk de hilarische beelden hieronder.

''De buit is bijna binnen!'', moeten twee hondsbrutale Israelische boeven hebben gedacht, nadat ze met een langwerpig voorwerp (is het een koevoet?) na een tijdje klooien de deuren van een winkel nabij Jeruzalem weten open te breken. Daarna gaat het echter snel. Snel bergafwaarts voor de twee dieven, om precies te zijn. 

Pepperspray

Op de hilarische video - hieronder te bekijken - is te zien hoe de vrije jongens de winkel betreden, maar klaarblijkelijk geen weet hadden van het hypermoderne beveiligingssysteem dat de manager had aangeschaft. Direct gaan er alarmbellen rinkelen, maar worden er bovenal grote hoeveelheden pepperspray de winkel ingespoten. De inbrekers weten niet hoe snel ze - onverrichter zake - het pand weer moeten ontvluchten.

Het is niet bekend of de mannen zijn gepakt. Maar toch, zo zien wij het graag!

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws