Door: Y.M. Osterloh
Fail

Crea Bea in de cel na bizar kunstwerkje

Ze heeft niets gejat, niemand een klap (of erger) verkocht en niets gesloopt. Toch is deze Amerikaanse dame in de cel be...

Ze heeft niets gejat, niemand een klap (of erger) verkocht en niets gesloopt. Toch is deze Amerikaanse dame in de cel beland. Om een bizarre reden. Schrale troost: we geven haar een tien voor de moeite.

Creatief van geest? Geen verkeerde eigenschap in het leven. Tenzij je de 28-jarige Amanda Schweickert bent. Deze ietwat beteuterde brunette werd door de verkeerspolitie van Erie County (in de staat New York) van de weg gehaald, omdat er iets niet helemaal klopte aan haar auto. Geen kapot achterlicht of lekke band, nee, Amanda had flink aan haar kentekenplaat zitten sleutelen

Kartonnen bord

Het kartonnen bord op de foto onder het artikel is voor een totale leek misschien amper van echt te onderscheiden, maar het is toch echt geen officiële kentekenplaat. Zelfs in het schoolvoorbeeld van onnavolgbare landen kom je er niet mee weg: de Verenigde Staten. Waarom Amanda, afkomstig uit de staat New York, dit kunstwerkje op haar auto heeft geplakt, is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk wilde ze simpelweg niet van de weg geplukt worden en heeft ze daarom haar daadwerkelijke kentekenplaat vervangen. Amanda's rijbewijs was namelijk vervallen.

Lees ook: jeugdige dame smokkelt pakketje cocaïne... in haar vagina

Arme Amanda

Helaas voor onze Crea Bea liep ze juist door haar knutselprojectje tegen de lamp. De politie van Erie County tekende in totaal zes aanklachten tegen haar op, wat betekent dat ze aardig in de penarie zit. Arme Amanda.

Volgende keer misschien toch kiezen voor materiaal van Handvaardigheid bovenbouw.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws