Door: Jeroen Kraak Fotografie:
Fail
1

Bizar noodtelefoontje: vrouw heeft boa constrictor vast om haar hoofd (AUDIO)

Een vrouw uit het Amerikaanse Ohio belde 911 terwijl ze werd gewurgd door een boa constrictor. De vrouw had de slang sin...

Een vrouw uit het Amerikaanse Ohio belde 911 terwijl ze werd gewurgd door een boa constrictor. De vrouw had de slang sinds een paar dagen in haar huis, waar ze ook al negen van de reptielen hield.

Ze lag op de grond met de boa om haar heen. ‘Er zit een boa constrictor rond me gezicht. Schiet op, ze zit om mijn neus’, schreeuwt ze. Haar luchtwegen werden gelukkig nog niet bekneld, maar het had niet veel langer moeten duren. Wel lag wel overal bloed rond de vrouw. Om de vrouw te bevrijden is de slang uiteindelijk onthoofd met een mes.

Er is door de politie geen rapport opgemaakt. Of de vrouw haar overige negen slangen mag houden is onbekend, meldt de Washington Post.

Buurtbewoners hopen in ieder geval dat ze de dieren niet meer houdt. ‘Het gebeurde naast het huis van mijn schoonmoeder. Misschien dat ze de dieren nu wegdoet. Een andere bewoner had ook een woordje klaar: ‘Ze mag van geluk spreken dat ze dit heeft overleefd.’