Door: Y.M. Osterloh Fotografie:
Fail
0 bekeken
1

Beschonken piloten uit cabine gehaald

Elke zaterdagochtend delen we rond deze tijd een 'internetklassieker'. Een artikel van Panorama.nl dat het delen waard&n...

Elke zaterdagochtend delen we rond deze tijd een 'internetklassieker'. Een artikel van Panorama.nl dat het delen waard is. Met vandaag, uit juli van dit jaar: de beschonken piloten.

Twee piloten van de Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat zijn in de boeien geslagen. De reden: ze waren zo lam als een reiger.

Voor tien punten: wat zijn twee piloten in het Spaans? Heel goed, het is inderdaad dos pilotos. Om je score te verdubbelen: hoe noem je twee piloten van de Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat? Uitmuntend: we zochten inderdaad naar 'ladderzat'. De Schotse politie heeft op de luchthaven van Glasgow twee piloten van Air Transat in de boeien geslagen, terwijl ze nét aan een vlucht van Glasgow naar Toronto (Canada) wilden beginnen.

22 uur

De bemanning sloeg alarm. Zij meenden in de smiezen te hebben dat de vliegeniers - twee mannen van 37 en 39 jaar oud - iets te diep in het glaasje hadden gekeken. Dit bleek te kloppen, waarna de vlucht werd geannuleerd en de 250 passagiers een vertraging van maar liefst 22 uur opliepen. Zij zijn in hotels in de buurt van het vliegveld ondergebracht. De beschonken piloten zullen rap voorgeleid worden.

Zou ons nooit overkomen, met al die belachelijke prijzen op het vliegveld..