Door: Y.M. Osterloh Fotografie:
Fail
0 bekeken
1

Automobilist rijdt gloednieuwe McLaren in de prak... na slechts tien minuten!

Het zal je maar overkomen. Heb je net een bolide van honderdduizenden euro's aangeschaft, rijd je 'm binnen tien minuten...

Het zal je maar overkomen. Heb je net een bolide van honderdduizenden euro's aangeschaft, rijd je 'm binnen tien minuten compleet in de prak. Een Britse automobilist weet hoe het moet voelen. Och, heden..

Een Britse automobilist - van wie we geen verdere gegevens hebben - kon zijn geluk niet op. Buren zagen hoe de man straalde van top tot teen, toen een garagebedrijf een gloednieuwe McLaren 650S op zijn deurmat afleverde. Een bolide met een waarde van ruim 250.000 euro, tsja, dan heb je het gemaakt. De man zou zelfs een flesje champagne hebben ontkurkt, om de komst van zijn nieuwe speeltje van Britse makelij te vieren.

Lees ook: dronken Rotterdammer betrapt op rijden zonder rijbewijs... voor de 17e keer

Knalde tegen een boom

Had 'ie misschien beter niet kunnen doen. Nou, misschien.. Had 'ie écht niet moeten doen. Ook al is het onbekend of de man onder invloed van alcohol was, toen hij achter het stuur kroop: 't is zo klaar als een klontje dat de automobilist zijn supercar slechts tien minuutjes later in de prak reed. In het dorpje Hutton, in het Engelse graafschap Essex, knalde de onfortuinlijke automobilist met zijn zwarte 650S tegen een boom. De bolide was, zoals je duidelijk kan zien op de foto, total-loss. Gelukkig raakte er niemand gewond. Wel heeft de politie van Essex een onderzoek ingesteld.

En wij al balen als er binnen een maand een krasje op onze nieuwe telefoon zit