Door: Jelmer Wijnstra
Entertainment

Temptation Island Rosanna de nieuwe Barbie?

Barbie scheidt er mee uit en dus heeft manager Jake Hampel zijn handen weer vrij voor nieuwe projecten. Eén daarvan kan wel eens Rosanna van Temptation Island worden.

Rosanna Voorwald werd afgelopen voorjaar bekend door het programma Temptation Island waarin ze samen met haar partner Niels meedeed. Rosanna bleek niet de braafste op het eiland maar wist ook in menig huiskamer de mannen te doen watertanden. 

Daar speelde Rosanna handig op in en ze haalde menigmaal het nieuws door onder andere een borstvergroting, andere plastisch chirurgie geneuzel en een shoot in de Playboy. Ook ging ze samen met haar vriend Niels vloggen. Daarin maakten ze in mei bekend dat ze zwanger is. 


Mannenpraat: Oh jee Rosanna, wat zijn je borsten gróót!!!
Lees ook:
Mannenpraat: Oh jee Rosanna, wat zijn je borsten gróót!!!
Elke dag op deze positie Mannenpraat, met vandaag: Rosanna. Vroeger moest je nog iets kunnen om op televisie te komen....

Nu Barbie over haar ex-manager Jake Hampel zegt dat hij haar heeft misbruikt kijkt die laatste verder. Hij blijkt ook wel wat in de blonde lokken van Rosanna te zien. "Rosanna kwam al aan het begin van dit jaar naar mij toe, maar toen heb ik het afgehouden," vertelt hij aan Telegraaf Vandaag. Nu Barbie echter uit zijn stal verdwenen is staan de deuren voor Rosanna wijd open. "Ja, maar daar zit een wereld van verschil tussen. Samantha de Jong (echte naam Barbie red.) is een reality ster en Rosanna is de vrouw die de cover van de Playboy heeft versierd." 

Zelf ziet Rosanna zich niet als de nieuwe Barbie. "Ik ben een heel ander persoon, al heb ik ook wel heel veel roze, maar nee ik ben een heel ander type." Toch ziet Hampel het al helemaal zitten. "Ik heb met producenten gezeten en die hebben mij gevraagd een pilot met haar op te nemen. Met die pilot hoop ik de zenders er van te overtuigen dat Rosanna en ideaal nieuw typetje is."