Door: Jelmer Wijnstra Fotografie:
Ek 2016
1

WAG van de dag: Yolanthe Sneijder-Cabau

Tijdens het EK lopen er genoeg mooie WAG’s rond ook wel Wifes and Girlfriends genoemd. Dit EK is er dan...

Tijdens het EK lopen er genoeg mooie WAG’s rond ook wel Wifes and Girlfriends genoemd. Dit EK is er dan ook elke dag een WAG van de dag. Het is een rustdag en dus hebben wij normaal gesproken geen WAG van de dag. Maar we hebben ook al genoeg buitenlandse vrouwen gezien. Een doodnormale Hollandse tussendoor kan dan ook geen kwaad. Daarom op de twee rustdagen voor de finale twee spelersvrouwen uit Nederland. 

Als je dan met twee vrouwen uit Nederland komt dan mag deze natuurlijk niet ontbreken. Ze is de moeder van Xxs oftewel Xess Xava Sneijder. Oh nu hebben we het natuurlijk verklapt. Yolanthe Sneijder-Cabau is vandaag de WAG van de dag. Waar moet je eigenlijk beginnen bij deze vrouw. Er is zoveel wat ze doet. Model, actrice, presentatrice noem het allemaal maar op. Maar waar werd ze nou echt bekend van dan want dat is iets wat veel mensen niet weten. 

Lees ook: WAG van de dag: Jacky Schoenaker

Ze werd vooral bekend als Julia Branca in de serie Onderweg naar Morgen. Toen ze die rol speelde zei Yolanthe in gesprek met het AD dat ze de nieuwe Katje Schuurman wilde zijn. Nou qua looks ziet ze er in ieder geval beter uit wat ons betreft. Al kunnen smaken verschillen natuurlijk. En wat ze juist zou leuk vond aan die rol in de BNN-serie was dat ze een bitch kon spelen. Wij zijn benieuwd hoe Wesley om gaat met de bitcherige Yolanthe..