Door: Jelmer Wijnstra
Ek 2016

WAG van de dag: Erika Choperena

Tijdens het EK lopen er genoeg mooie WAG’s rond ook wel Wifes and Girlfriends genoemd. Dit EK is er dan...

Tijdens het EK lopen er genoeg mooie WAG’s rond ook wel Wifes and Girlfriends genoemd. Dit EK is er dan ook elke dag een WAG van de dag. 

Vandaag geen Nederlandse dames meer, maar de vrouw van de ster van het toernooi. Erika Choperena is vandaag de WAG van de dag. Ze is de vriendin van Antoine Griezmann. Erika houdt totaal niet van de spotlights en probeert sinds ze een relatie heeft met Griezmann dan ook alles af te schermen van de media. Zo is ondermeer haar Instagram account privé en zit ze verder niet op de sociale media. Eerder had ze wel blog over beauty, mode en voeding. De Spaanse pers kwam daar achter en per direct stopte Erika met haar website. 

Nadat ze met haar Antoine een stel vormde rondde ze eerst op de universiteit de studie onderwijskunde af. De brunette is dan ook een hele slimme dame. Wij vragen ons eigenlijk ook af of ze Griezmann zo af en toe onderwijst. Bijvoorbeeld over hoe hij moet telefoneren.. Vanavond zal ze dat niet doen want dan wil ze maar één ding dat Griezmann thuis komt met die beker..

 

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws