Door: Jelmer Wijnstra Fotografie:
Ek 2016
1

Mylène voorspelt: Portugal - Frankrijk: 1-2

Niet gehinderd door enige kennis van zaken (ze verlaat meestal de redactievergadering zodra het over voetbal gaat)...

Niet gehinderd door enige kennis van zaken (ze verlaat meestal de redactievergadering zodra het over voetbal gaat) hebben we Mylène de la Haye toch gevraagd tijdens dit EK dagelijkse wedstrijdprognoses te doen op basis van uiterlijk en andere subjectieve zaken. Donderdag kreeg ze gelijk met haar overwinning van Frankrijk daardoor staat ze nu op negen punten. Vandaag de finale: Portugal - Frankrijk: 1-2.

Frankrijk moet het nu ook maar Europees Kampioen worden vind ik. Zoals ik donderdag al zei ze hebben het zwaar gehad, de Fransen, en dan gaat niet over voetbal. Twee grote aanslagen van IS en ook tijdens dit EK waren ze ook constant bang voor nieuwe aanslagen van die verdomde ISers. Tot nu toe is het gelukkig goed gegaan en dat is een hele opluchting voor de Fransen. Het EK is één groot feest geworden waarin ik voetbalverstand heb opgedaan. Ja, mensen het blijkt toch mogelijk. Ondanks dat ik weinig goede voorspellingen had heb ik wel degelijk wat geleerd.  

Lees ook: Mylène voorspelt: Duitsland - Frankrijk: 1-2

Maar nu vanavond, Frankrijk. Jullie moeten winnen en jullie moeten feestvieren zoals je nog nooit feestgevierd hebt. Laat zien dat we niet bang zijn voor die haatbaarden. Jullie het verdienen dat feestje na alles wat jullie hebben meegemaakt.  Allez Les Bleus!