Door: Jeroen Kraak Fotografie:
Bizar
1

Vrouw vindt ‘drol’ in zakje chips

Een Thaise vrouw wilde ’s avonds iets te snacken hebben en kocht een zakje chips. Na een paar snacks te hebben gen...

Een Thaise vrouw wilde ’s avonds iets te snacken hebben en kocht een zakje chips. Na een paar snacks te hebben genomen, was haar honger snel voorbij.

De Thaise met de moeilijke naam Pathomporn Boonakkaew – probeer dat maar eens tien keer achter elkaar te zeggen – kocht de ‘spicy’ chips van het Japanse Karamucho. Toen ze het zakje opendeed zag ze een bruin object tussen haar chips wat op poep leek. Met een stokje frunnikte ze wat om erachter te komen wat het precies was.

‘Ik houd van deze chips, maar ik was verrast wat ik vond in het zakje. Veel chips waren verbrand en smaakten bovendien heel apart. Toen ontdekte ik ineens die rare donkere substantie. Het was zacht en smerig! Ik wilde gewoon wat te snacken hebben bij een serie. Ik heb ook altijd pech’, aldus de vrouw op social media. Na wat meer onderzoek van de vrouw bleek zelfs een tweede ‘drol’ in het zakje te zitten.

De fabrikant zag het berichtje op Facebook verschijnen en stelt direct een onderzoek in. ‘We hebben contact met de klant opgenomen en we zijn best bezorgd. Onze kwaliteitscontrole zal de oorzaak van deze situatie achterhalen. We bieden onze excuses aan.’

Wij houden het vanavond maar bij popcorn in plaats van chips.

Beeld/bron: BSR/CEN