Door: N. Pracht Fotografie:
Bizar
2

Tientallen jaren de bak in voor stelen afstandsbediening

Een oliedomme dief moet tientallen jaren zitten voor het stelen van een simpele afstandsbediening. De 35-jari...

Een oliedomme dief moet tientallen jaren zitten voor het stelen van een simpele afstandsbediening.

De 35-jarige recidivist Eric Bramwell uit Chicago heeft kennelijk al zo veel op zijn kerfstok dat het stelen van een universele afstandsbediening de druppel was. Nog voordat de voorzittershamer in de rechtszaal de tafel raakte, kreeg hij zijn uitspraak te horen: tweeëntwintig f*cking jaar, zo meldt The Chicago Tribune.

Diefstal van het jaar

In Augustus 2015 wipte de grijpgrage Bramwell de gemeenschappelijke ruimte van een appartementencomplex in en stal om nog onbekende reden de afstandsbediening mee. Wat op zich al merkwaardig is, maar wat het nog een tikkeltje erger maakt is de manier waarop hij tegen de lamp liep. Voor de 'diefstal van het jaar' gebruikte de prof kennelijk handschoenen, liet deze achter waarna de politie ze vond en doormiddel van sporenonderzoek (DNA-test) achterhaalde wie de rechtmatige eigenaar van ze was. Alla Assepoester maar dan nét ietsjes anders. Wat de politie allemaal wel niet overheeft voor een ordinaire zapper. Later bleek dat de kruimeldief verdacht wordt van meerdere mysterieuze verdwijningen van afstandsbedieningen. Zal wel een vreemde fetisj zijn.

Lees en zie ook: Stomste dief ooit (VIDEO)

Zware jongens

Zie je het al voor je? Hij loopt in z'n oranjekloffie de gevangenisvleugel op, vol met zware jongens. Grimmige blikken gericht op de nieuweling. Direct krijgt hij de vragen: 'hoelang moet je?' 'voor wat zit je?', naar zijn hoofd geslingerd. (wat eigenlijk al een doodszonde is) Leg dat dan maar eens uit. Even Apeldoorn bellen en hopen dat onze vriend T-bone je nieuwe celmaatje is.

Lees en zie ook: 'T-Bone' beschermt medegedetineerden tegen verkrachting

Nog wat op TV vanavond?

(foto afkomstig van DuPage County State's Attorney)