Door: Jeroen Kraak
Bizar

’s Werelds meest gepiercete man heeft er 278 in zijn leuter

Als je het record van meeste piercings in je lichaam wil hebben, moet je er wel iets voor overhebben. Deze man heeft dat...

Als je het record van meeste piercings in je lichaam wil hebben, moet je er wel iets voor overhebben. Deze man heeft dat zeker, want in zijn genitaliën zijn er 278 stukjes ijzer te vinden. Hij heeft dus letterlijk stalen ballen.

Maar met alleen piercings in je leuter redt je het niet. In totaal heeft de 58-jarige Rolf Buchholz er 435 in zijn lichaam, waaronder 94 in en rond zijn lippen. Daarnaast heeft hij nog verschillende tatoeages en hoorn-implantaten.

Seksleven

Ondanks al het ijzerwaar, heeft de man die in de telecomsector werkt, naar eigen zeggen een goed seksleven. ‘Het is totaal geen probleem. Ik heb ze al zo lang en als het echt niet kon, had ik ze wel verwijderd’, vertelt hij aan de Engelse krant The Sun. Al zal een condoom waarschijnlijk geen goed voorbehoedsmiddel voor de man zijn, aangezien het daar beneden vermoedelijk op een cactus lijkt.

Problemen

Maar soms is het hebben van piercings wél een probleem. Op het vliegveld gaat regelmatig de metaaldetector bij de man af. ook werd hij in de Verenigde Arabische Emiraten geweigerd omdat ze dachten door zijn uiterlijk dat hij zwarte magie beoefende. Stiekem kunnen we ons dat wel een beetje voorstellen vanwege zijn hoorntjes.

Foto’s

Voor een van de eerste keren in het bestaan van Panorama, zijn we blij dat we geen foto’s hebben van de plek des onheils. We hebben wel medelijden met de medewerker van het Guinness Book of Records die alle piercings moest gaan tellen en controleren.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws