Door: N. Pracht Fotografie:
Bizar
1

Rare gast lijmt zijn achterste dicht en drinkt dan flinke dosis laxeermiddel (VIDEO)

De kerel in de volgende video is een wereldwijde internetsensatie. En hij heeft er schijt aan. Letterlijk. We...

De kerel in de volgende video is een wereldwijde internetsensatie. En hij heeft er schijt aan. Letterlijk. We horen je het denken: is 'ie helemaal van de pot gerukt?

YouTubers hebben er allemaal wel een handje van om het zo bont te maken als maar kan, zolang het maar kijkers trekt en het geld in het laatje brengt. Simon Christopher is geen uitzondering. De waarschuwing voorafgaand aan de video luidt: 'als je makkelijk beledigd bent en je geen volwassen man zijn behoefte wilt zien doen, mag je wat ons betreft de pot op.'

Moord en brand

Simon schrokt voorafgaand aan de kleipoging eerst wat Mexicaans eten van Taco Bell naar binnen en spoelt het weg met een sterk laxerend goedje. Hij bukt vervolgens voorover en laat zijn 'vriend' zijn reet vakkundig dicht kitten met superlijm. Tenminste, dat was de bedoeling... Zijn 'vriend' besluit eerst om zijn derde oog - zonder dat hij het doorheeft - met pepperspray te besproeien. 'Dude, het brand!', horen we hem nog schreeuwen. Maar dat is waarschijnlijk nog wel het minste wat zijn ster te verduren krijgt. Een tweede poging... Nadat de lijm is opgedroogd en het laxeermiddel begint te werken, loopt het letterlijk de spuigaten uit. Het meest bizarre van alles: de twee compagnons renden niet kokhalzend het huis uit.  

Lees en zie ook: toiletpapier op smerige wc-bril? Helpt niet!

 Mag er een raampje open?