Door: Jeroen Kraak Fotografie:
Bizar
1

Persconferenties McGregor en Mayweather worden steeds bizarder (VIDEO)

Er is een nieuw hoofdstuk tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather. De twee gaven opnieuw een persconferentie en die lo...

Er is een nieuw hoofdstuk tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather. De twee gaven opnieuw een persconferentie en die loopt weer eens compleet uit de hand.

McGregor kwam met ontbloot bovenlijf , een veel te grote foute witte jas en een zonnebril het podium op. Daar reageerde hij op de aantijgingen dat hij een racist zou zijn, omdat hij tegen Mayweather ‘dans voor me jongen’ zei. De Ier sprak dat tegen en noemde zichzelf half zwart. ‘Maar dan wel vanaf onder de navel naar beneden.’ 

Zie ook: Spektakel tijdens persconferentie Mayweather en McGregor

Mayweather wilde dit partijtje niet verliezen, dus kwam met een toepasselijke counteraanval. Hij noemde de Ier een stripper omdat hij half naakt op het podium verscheen. 'Zet de muziek maar aan', zei de Amerikaan. Vervolgens begon hij met geld naar hem te gooien. McGregor merkt echter op dat het nep geld was. 

Vanavond zal er nog een persconferentie volgen. Ditmaal in Londen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de partij op 26 augustus.