Door: Y.M. Osterloh Fotografie:
Bizar
1

Ophef: Charlie Sheen haalt uit naar Trump

Waar hebben we het vandaag eigenlijk over? Iedere dag lichten we een gespreksonderwerp uit waar je het met je collega's...

Waar hebben we het vandaag eigenlijk over? Iedere dag lichten we een gespreksonderwerp uit waar je het met je collega's over kunt hebben. Vandaag: Charlie Sheen.

Het werd 'treitervlogger', maar eigenlijk had 'ophef' het woord van het jaar 2016 moeten worden. Je kan immers geen scheet meer laten, of er is ergens wel iemand beledigd, gekwetst en benadeeld. De ophef die is ontstaan na een tweet van Charlie Sheen is - in onze ogen - echter wel compleet terecht. Gisteren toog hij naar het sociale medium om de aanstaande Amerikaanse president Donald Trump dood te wensen.

Lees ook: Sylvester Stallone stuurt Trump met een kluitje het riet in

Karma

Nogal bruut en onsmakelijk. Na het overlijden van George Michael, Carrie Fisher en haar moeder Debbie Reynolds, wil Sheen graag dat 2016 ook het sterfjaar van dekselse Donald wordt. Hij zou toch beter moeten weten. Wat je ook van maffe roeptoeter Trump vindt, hem doodwensen gaat wel heel erg ver. Daarnaast: de HIV-positieve acteur, die in het verleden kampte met drank- en drugsverslavingen, is zelf niet echt het toonbeeld van gezondheid. Hopelijk gelooft hij niet in karma.

Goeie films

Ook al krijgt Charlie Sheen - die eigenlijk Carlos Irwin Estévez heet - uit sommige hoeken bijval, hij wordt toch vooral overladen met bakken van kritiek. Laat 'm maar gewoon weer goeie films maken. Of in grappige reclamespotjes spelen.