Door: Y.M. Osterloh Fotografie:
Bizar
1

Kerel doet BIZARRE ontdekking bij de tandarts..

Ken je die mop van de Schot die naar de tandarts moest? Hij ging niet? Oh, jawel, hij ging wel degelijk. En het was de o...

Ken je die mop van de Schot die naar de tandarts moest? Hij ging niet? Oh, jawel, hij ging wel degelijk. En het was de opmaat voor een werkelijk bizarre ontdekking. 

Steve Davies, een vader van drie kinderen uit het Schotse stadje Falkirk, had wat last van een hard, dik en pijnlijk knobbeltje in zijn mond. De metselaar van beroep besloot een bezoekje te brengen aan zijn tandarts. De tandarts waar de 50-jarige, kale Schot onlangs naar was overgestapt. En zijn 'nieuwe' tandarts had gelijk groot nieuws voor hem. Het pijnlijke knobbeltje bleek een heel oude wond. De tandarts stuurde hem door naar het ziekenhuis.

Lees ook: moeder doet ZIEKELIJKE ontdekking in babyvoeding (FOTO)

Detectiepoortjes

Daar bleek dat er een klein kogeltje, afkomstig uit een luchtbuks, in het knobbeltje zat. Steve had geen idee hoe het kogeltje in zijn wang terecht moet zijn gekomen. Alhoewel, na een tijdje begon er toch wat te dagen.. Als 15-jarig jochie, in 1981 (!), liep Steve wat rond te klooien met een luchtbuks. Hij kan zich herinneren dat er eens een kogel afketste en zijn gezicht schampte. Het bloedde een beetje, maar dat was het ook wel. Dat het kogeltje, een klein stukje ijzer (zie foto onder het artikel), hem daadwerkelijk in zijn gezicht raakte, heeft Steve nooit geweten. Nu beseft hij wél waarom de detectiepoortjes op vliegvelden altijd stonden te rinkelen.. 

Lees ook: man denkt geplaagd te worden door spatader, blijkt iets heel anders (FOTO)

Steve is gelukkig weer compleet hersteld