Door: Y.M. Osterloh Fotografie:
Bizar
1

'It' keert terug in de bios!

Bereid je voor: de opnames voor de remake van horrorklassieker 'It' zijn begonnen! ''Do you want a balloon?'' Och, nach...

Bereid je voor: de opnames voor de remake van horrorklassieker 'It' zijn begonnen!

''Do you want a balloon?'' Och, nachtmerries kreeg je er van: 'Pennywise', de clown met kwade bedoelingen, uit de film It, gebaseerd op het gelijknamige boek van de legendarische schrijver Stephen King. De (tweedelige) film uit 1990 groeide uit tot een klassieker. En zoals dat soms gaat met klassiekers, krijgen ze jaren na dato een remake. De opnames voor een vernieuwde versie van It zijn de afgelopen dagen begonnen in Canada.

Lees en zie ook: de engste horrorfilms

 

Day one

Een foto die is geplaatst door Andy Muschietti (@andy_muschietti) op

Rol

De Zweedse acteur Bill Skarsgård, zoon van de beroemde acteur Stellan Skarsgård, zal de rol van de clown des doods op zich nemen. Verder speelt onder meer Javier Botet mee. Deze Spaanse acteur met het Syndroom van Marfan schittert in tal van horrorfilms. Onlangs had hij nog een rolletje in de angstaanjagende griezelfilm The Conjuring 2

Lees en zie ook: is dit de meest angstaanjagende horrorfilm van 2016? (VIDEO)

Origineel

De film zal ergens in 2017 verschijnen. Tot die tijd moeten we ons nog maar even 'vermaken' met het origineel. Vandaar dat we je even trakteren op de trailer van de klassieker uit 1990. 

Lees en zie ook: TrailerTrash: 31

27

Oja, tussen 1990 en 2017 zit precies 27 jaar. Laat dat nou, in het 1138 pagina's tellende boek van King, precies de tijd zijn dat Pennywise 'rust' voor 'ie weer toeslaat..

Wij kunnen niet wachten!