Door: N. Pracht
Bizar

Horrorfanaten stuipen op het lijf gejaagd door 'echte' geest (VIDEO)

Een 'geestverschijning' jaagt een groep horrorfanaten de stuipen op het lijf. Toch wat anders dan lezen over een spook.....

Een 'geestverschijning' jaagt een groep horrorfanaten de stuipen op het lijf. Toch wat anders dan lezen over een spook..

Daar zit je dan: op het puntje van je stoel met ingehouden adem te luisteren naar een angstaanjagende passage uit een horrorboek. De auteur bouwt met een lugubere toon de spanning op en je versnelde hartritme vult de stilte in de ruimte op. Niet wetende dat je binnen enkele seconden een rol gaat spelen in een ijzingwekkende real life scèneregelrecht uit een horrorfilm. Het overkwam een groepje fans op de lancering van horrorroman Thin Air van de Britse schrijfster Michelle Paver.

Opgesloten

Een enkele aanwezige neemt al wat onverklaarbare waarnemingen op en voelt wat onaangename aanrakingen. Maar heel de groep - behalve één gozer met stalen ballen - zetten 'm direct op het lopen als uit het niets een gedaante verschijnt. Helaas voor hen, is de deur 'per ongeluk' in het slot gevallen, waardoor ze nu opgescheept zitten met een 'echte' geest.

Lees en zie ook: fan van horror? Dan moet je hier even voor gaan zitten.. (VIDEO)

Achter de schermen

Achter de schermen werkten de makers van de video zich al dagen in het zweet om deze grap goed uit te voeren. Het resultaat mag er wezen. Het blijkt dat zelfs fervente fans van horror er niet tegen bestand zijn in het 'echie' met hun geliefde genre geconfronteerd te worden. Ze veranderen binnen no-time in een stel rennende Walking Dead-figuranten.

Lees en zie ook: schokkende beelden: vrouw 'bezeten door de duivel' (VIDEO)

Laten we eerlijk zijn: die gozer linksvoor is toch wel een baas.

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws