Door: Y.M. Osterloh Fotografie:
Bizar
1

Gozer sterft na bizarre sprong in tijgerverblijf (VIDEO)

Een Chinese man is door tijgers verorberd nadat hij in hun verblijf was gesprongen. Volgens verscheidene Aziatische medi...

Een Chinese man is door tijgers verorberd nadat hij in hun verblijf was gesprongen. Volgens verscheidene Aziatische media is de kerel aan zijn verwondingen bezweken.

Het had een doodnormale zondag moeten zijn in natuurreservaat Youngor Wildlife Park in het oosten van China. Maar dat werd het niet, omdat een bezoeker - van wie we geen verdere gegevens hebben - lak had aan de omheining en besloot de tijgers nog een stukje dichterbij te gaan bekijken. Hij sprong in het verblijf en benaderde de tijgers, die logischerwijs al gauw overgingen op de aanval. De man werd herhaaldelijk gebeten en gekrabd, zijn kleren werden verscheurd. Uiteindelijk werd hij aan zijn voet weggesleurd door één van de tijgers. Het bizarre voorval werd gefilmd, maar pas op: het zijn, uiteraard, heftige beelden.

Lees en zie ook: waarom moest nu ook de grootmoeder van Harambe dood?

Slachtoffer

Uiteindelijk zijn het weer de dieren die het voornaamste slachtoffer zijn geworden van deze totaal idiote actie. Omdat 't het personeel van het natuurreservaat niet lukte de tijgers weg te jagen met vuurwerkbommen en waterkanonnen, werden de vuurwapens van stal gehaald. Eén van de tijgers werd vervolgens doodgeschoten

Lees en zie ook: alligator verrast toeristen (VIDEO)

Opgehelderd

Volgens verscheidene Aziatische media stierf de man niet veel later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Waarom hij het nodig vond in het verblijf te springen - volgens sommige bronnen voor de ogen van zijn vrouw en kind - zal waarschijnlijk nooit helemaal opgehelderd worden.

Werkelijk bizar..