Door: Y.M. Osterloh Fotografie:
Bizar
0 bekeken
1

Gewapende boeven jatten auto met 88-jarig omaatje nog op de achterbank

En de boeven kwamen daar pas minuten later achter.  Grote opschudding in Stourbridge, een toeristisch stadje...

En de boeven kwamen daar pas minuten later achter. 

Grote opschudding in Stourbridge, een toeristisch stadje in het westen van Engeland. Twee met hamers bewapende boeven pleegden afgelopen zondag een overval op een supermarkt, waarna ze een Fort Mondeo stalen. Waar ze geen rekening mee hadden gehouden: er zaten nog passagiers op de achterbank. Een 88-jarig omaatje en een jongere dame van 37 jaar oud, welteverstaan. Onduidelijk is of het hier om bijvoorbeeld grootmoeder en kleindochter gaat. 

Lees ook: boefjes verstoppen coke in cornflakes

Aangeslagen

Hoe dan ook: pas enkele minuten na de autodiefstal kwamen de niet al te snuggere boeven erachter dat zij passagiers vervoerden. Het tweetal werd vervolgens direct door de criminelen uit de wagen gezet. Naast uiteraard ontzettend geschrokken te zijn, heeft de jongere vrouw ook verwondingen opgelopen. Gelukkig ontfermden de coppers zich al snel over de aangeslagen dames.

Gezellige jongens

De rovers dumpten hun vluchtauto in Lye, een plaatsje niet ver van Stourbridge. De dieven - van wie elk spoor ontbreekt - worden ervan verdacht ook achter een overval op een supermarkt eerder die dag te zitten. Gezellige jongens.

Arme dames!