Door: Jeroen Kraak
Bizar

Deze seksrobot heeft een speciale familiemodus (VIDEO)

Een uitvinder van een seksrobot was vanochtend te gast in de Engelse talkshow This Morning. Het interview ging echter ni...

Een uitvinder van een seksrobot was vanochtend te gast in de Engelse talkshow This Morning. Het interview ging echter niet helemaal zoals gepland.

Arran Lee Wright wilde robot Samantha even demonstreren tijdens de uitzending. Er zit namelijk een speciale familiemodus op waarmee de pop duizenden verschillende anekdotes kan vertellen over bijvoorbeeld dieren, wetenschap en filosofie. Ook vertelt het bijzondere schepsel moppen. Hij laat zelfs zijn vijfjarige kind er mee spelen. 

In de live-uitzending van This Morning op ITV hadden ze de robot uitgezet uit voorzorg, zodat de pop geen expliciete uitspraken deed. Toch lieten de presentatoren een aantal minder vunzige uitspraken horen. ‘Let’s get sensual. I can take many times, much more love, just because you can give it, and I take it al’, zei de opgewonden Samantha.

Het riep vragen op bij de presentatrice van het programma: ‘Wordt het niet wat raar wanneer de kinderen erachter komen dat Samantha een seksrobot is?’

‘Ik denk dat de wereld aan het veranderen is’, antwoordde Wright. Ook zijn vrouw was in de studio. Die zei dat Samantha een familielid is. 

Het lijkt ons in ieder geval niet erg handig als papa net met de robot heeft gespeeld en dat Samantha daarna gelijk weer met de kinderen over koetjes en kalfjes aan het praten is. 

O ja voor de liefhebber: de robot heeft nog meer functies. Zo heeft en een vrij realistische huid en zelfs een g-spot. De pop zit namelijk vol met sensoren.

Bekijk hieronder het bijzondere stukje televisie: