Door: Y.M. Osterloh Fotografie:
Bizar
0 bekeken
1

Charmeur gaat met kat naar schoolbal (FOTO)

Eén of andere onbegrepen charmeur kon maar geen date regelen voor zijn schoolbal. Dus nam hij zijn kat bij haar p...

Eén of andere onbegrepen charmeur kon maar geen date regelen voor zijn schoolbal. Dus nam hij zijn kat bij haar pootje en togen ze gezamenlijk naar het bal. Een liefdesverhaal waar je u tegen zegt, niet waar?

Sneu. Een Amerikaanse gozer kon geen chickie fixen voor prom - je weet wel, het typisch Amerikaanse schoolbal dat op z'n minst genoemd wordt in praktisch iedere film en serie van de andere kant van het water. De Casanova - helaas beschikken we niet over verdere gegevens van hem - besloot daarom maar zijn kat - van wie we helaas ook geen verdere gegevens hebben - mee te vragen naar de grote avond. Haar antwoord was waarschijnlijk 'miauw', wat de onbegrepen charmeur mogelijk ontcijferde als 'Ja, ik wil'. 

Lees ook: baasjes van blindengeleidehonden komen samen door verliefde honden!

Lees ook: Felix de stationskat is gepromoveerd!

Imgur

Een kiekje (zie foto boven het artikel) van het schitterende stelletje werd door een zekere 'caroline12006' op de sociale fotodump Imgur.com geplaatst. Het bijschrift: ''Mijn broer nam onze kat mee naar prom. Hij kon geen date krijgen.'' Nu weten wij eilaas niet of het echt zo ver is gekomen, maar ach, het is in ieder geval nu al een romantischer verhaal dan de Twilight-filmreeks.

Lees ook: kattige dame trouwt haar poezen

Lees ook: de meest bizarre advertentie ooit heeft met een kat te maken

Slim. Heeft 'ie toch nog een poesje aangeraakt