Door: M. van Nugteren
Bizar

8-jarig jochie krijgt ultiem verjaardagscadeau van zijn moeder: een stripact (VIDEO)

Elke zondag delen wij een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl, die het lezen de moeite waar...

Elke zondag delen wij een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl, die het lezen de moeite waard is. Met vandaag, van een jaar geleden, een bijzondere surprise.

Een moeder van een 8-jarig jochie uit Florida heeft haar zoon een verjaardagscadeau gegeven waar menig volwassene blij mee zou zijn. Blijkbaar lust het jochie geen taart, of heeft hij al genoeg Lego, waarop zijn moeder zich genoodzaakt zag om hem een heuse stripact cadeau te geven. Uiteraard waren zijn vrienden ook van harte welkom.

Moeder heeft het hele tafereel ook nog eens gefilmd. Zodat haar zoon het cadeau nooit meer zou vergeten. Alsof de ervaring zef al niet onvergetelijk genoeg is. 

Bewegende beelden

Op de video is te zien hoe het kind in een stoel zit terwijl de stripper, gekleed in roze lingerie, met haar billen in het gezicht van de jarige job staat te schudden. Even later is een ander jochie de geluksvogel. De show die zich recht voor zijn neus afspeelt, vindt hij prachtig. Hij slaat een paar keer op het achterwerk alsof het een trommel is.

Godsamme, het lijkt wel meer op een vrijgezellenfeest dan op een verjaardag.

Discussie

Op social media is na het verschijnen van de video een discussie losgebarsten over het gedrag van de moeder. Heeft ze nou een godsgruwelijk grote misdaad begaan? Of verdient ze juist een lintje?

Wij vragen ons vooral af wat er op de uitnodiging stond. Vast niet: neem je zwemspullen mee.

Lees ook: een 16-jarig jochie wint droomprijs: een maand lang met een pornoster samenwonen

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws