Door: M. van Nugteren Fotografie:
Bizar
0 bekeken
1

3 vrouwen nemen lifter mee en stelen zijn sperma

Het is de droom van iedere lifter. Opgepikt worden door een mooie vrouw en daar vervolgens een héél spanne...

Het is de droom van iedere lifter. Opgepikt worden door een mooie vrouw en daar vervolgens een héél spannend ritje mee beleven. Een man uit Zimbabwe kan erover meepraten. Maar voor hem liep wel het wel érg merkwaardig af.

Het begon allemaal zo onschuldig. Daar stond ie dan, langs de kant van de weg, met zijn uitgestoken duim. Plotseling stopte er een witte Toyota Cresta. Wat bleek? Er zaten niet één, niet twee, maar drie vrouwen in. Kassa!

Drie vrouwen

Vervolgens werd het allemaal nóg mooier voor de beste man. De dames weken af van de route, stopten ergens op een verlaten terrein en begonnen her en der opeens aan hem te friemelen.

Lees ook: Je mobieltje beschadigt je zaad

Toch wilde hij - oh oh, wat onbegrijpelijk - niet op de avances in gaan. Maar daar namen de vrouwen geen genoegen mee. Ze dwongen hem zijn broek uit te doen! Hoort u dat goed: drie vrouwen dwongen één man tot seks. En pas na afloop bleek waarom. Ze gingen er als de wiederweerga met zijn zaad vandoor!

Sperma gestolen

Het zal je maar gebeuren, dat je sperma gestolen wordt. De man heeft aangifte gedaan en de politie is op zoek naar de vrouwen.

Het moraal van dit verhaal? Mochten jullie ooit in Zimbabwe zijn en een witte Toyota Cresta zien: grijp dan je kans!

Lees ook: Ontmoet de vader van 800 kinderen