Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis showt trots zijn lijf: 'In totaal al 28 kilo afgevallen'

'Peerke' zit nog net niet onder de honderd.

Gillis

"Gas erop!! De kilo's vliegen er nog steeds af, ben in totaal al 28 afgevallen...", schrijft de welvarende Brabander naast een foto op Instagram. "Op naar de 100kg! Nog maar een kilo of 4 te gaan..." In zijn strijd tegen de kilo's krijgt Gillis ironisch genoeg hulp van een afvalcoach die Dick heet, zo blijkt uit zijn berichtje.

Maar eerlijk is eerlijk: 28 kilo kwijtraken, terwijl je vertoeft in de provincie der worstenbroodjes en gezelligheid, is toch best knap. Gillis heeft bovendien genoeg pegels om dagelijks een complete Indische rijsttafel te laten bezorgen, dus dat de man discipline heeft, valt niet te ontkennen.

Voor de dames?

Die eindeloze motivatie om van tonnetje rond naar goddelijk lichaam te gaan, heeft waarschijnlijk alles te maken met de ziekenhuisopname van vorig jaar. In maart 2022 werd de campingbaas met spoed afgevoerd door een ambulance. Hij werd onwel en had nog maar een hartslag van 30, verklaarde Gillis later. "Dit is een wake-upcall, ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen." En zo geschiedde.

Wat misschien ook meespeelt is Peters' nieuwe vrijgezellenbestaan. Nicol Kremers is vertrokken en de multimiljonair is wel toe aan iets nieuws. Waar een eventuele opvolgster van Nicolleke aan moet voldoen, leest u in bovenstaand artikel. Ouwe taarten zonder knaken hoeven in ieder geval niet bij hem aan te kloppen, aldus Peter, die inmiddels zelf de 61 heeft aangetikt.

Entertainment
  • DenD, Instagram
  • NL Beeld / _Patrick van Emst