Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: nieuwe vrouw (28) Kanye West poseert bijna naakt voor kledingmerk

Een paar zwarte laarzen en wat stukjes tape, meer heeft een vrouw niet nodig. Althans, als we de reclameshoot voor Kanye's kledingmerk moeten geloven. Hij strikte zijn kersverse vrouw om model te staan.

Kanye West

Kanye Omari West, of Ye, zoals hij tegenwoordig officieel heet, haalde de afgelopen tijd regelmatig de krantenkoppen. Aanleiding waren vaak interviews, waarin de rapper van alles en nog wat zei over Joden, Hitler, Hollywood en ga zo maar door. Het kostte hem optredens, samenwerkingen en zelfs zijn lucratieve deal met Adidas, dat sommige uitspraken van Ye als 'onacceptabel, haatdragend en gevaarlijk' bestempelde.

Ook zijn huwelijk met Kim Kardashian, met wie hij 7 jaar getrouwd was, sneuvelde. Of dat komt door Ye's controversiële uitspraken, is niet helemaal duidelijk. Zelf zou Kardashian hebben gezegd dat het om 'een gebrek aan intimiteit' ging. Kanye huurde destijds een honkbalstadion af om Kim ten huwelijk te vragen, maar schoot kennelijk tekort als het op de kleine, betekenisvolle dingen aankwam. Kortom, het is ook nooit goed.

Nieuwe liefde

Uiteindelijk was de scheiding van Kim en Ye in maart 2022 officieel afgerond. De rapper heeft echter niet stilgezeten. Begin dit jaar trouwde hij naar verluidt met Bianca Censori. De 28-jarige Australische architecte werkt al enige tijd samen met Yeezy, het kledingmerk van Kanye.

En die samenwerking lijkt alleen maar inniger te worden. Bovenstaande fotoshoot (klik naar rechts voor meer foto's) is voor Yeezy geschoten door de Nigeriaanse modeontwerpster Mowalola Ogunlesi. Op de plaatjes draagt Bianca Censori naast een paar flinke laarzen enkel wat stukken tape.

Dus, zoekt u nog een leuke weekendactiviteit? Dan is een tripje naar de bouwmarkt wellicht een goed idee. Moet u wel alleen de vrouw des huizes zover krijgen om model te staan. En natuurlijk iets bedenken om de boel er weer pijnloos af te halen...

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld / BrunoPress