Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: het moment dat een vrachtwagen 10.000 kilo slachtafval verliest op de A67

Donderdag knalde 10.000 kilo slachtafval uit een rijdende vrachtwagen, waardoor de A67 bezaaid lag met darmen, harten en complete dierenlijken. Een bestuurder legde het moment 'moment suprême' vast met zijn dashcam.

Slachtafval

Donderdagmiddag rond 17:00 uur op de A67 bij het Brabantse Geldrop moest een trucker met een lading slachtafval ineens vol in de ankers. Een botsing kon hij echter niet voorkomen, waardoor zijn vracht uit de wagen vloog en op de weg belandde. En nee, niet enkel een paar lullige darmpjes, de beste man verloor letterlijk 10.000 kilo aan slachtafval.

Op foto's was gister al te zien hoe het lugubere tafereel eruitzag, maar inmiddels zijn er ook dashcambeelden opgedoken. Een toevallige passant heeft namelijk het exacte moment vastgelegd waarop de boel in de soep loopt.

'Nog nooit zo veel darmen bij elkaar gezien'

Uiteindelijk zijn een mannetje of vijftig de hele nacht bezig geweest om de boel op te ruimen. "Ik heb nog nooit zo veel darmen bij elkaar gezien", aldus een betrokkene tegen Omroep Brabant. Tussendoor werd er ook nog een broodje knakworst gegeten met soep, vertelt hij. "Dat ging prima, als je maar honger genoeg hebt."

Inmiddels is de weg weer vrij, maar wellicht is het een goed idee om ter hoogte van Geldrop de raampjes nog even gesloten te houden

Bizar
  • Omroep Brabant, HvN, NOS
  • iStock