Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: schaatsster Joy Beune (23) deelt heerlijke bedfoto in lingerie

Goeiesmorgens!

Joy Beune

Ruim een week geleden zette langebaanschaatsster Joy Beune de sluizen open; huilen, brullen, janken. Samen met Irene Schouten en Marijke Groenewoud werd Beune wereldkampioen op de ploegenachtervolging, om vervolgens keihard gediskwalificeerd te worden. De reden: Joys' blote enkel was te zien tijdens de rit. En dat mag volgens de regels niet. Vanwege de veiligheid - scherpe ijzers - gelden er strenge kledingvoorschriften en dus werden de dames na twee minuten van hun titel gestript.

"Van tevoren alles gecheckt, en dit had ik ook niet kunnen voorkomen tijdens de rit", aldus een zwaar teleurgestelde Joy na het fiasco. "Naar mijn mening vind ik dat we hier erg hard voor gestraft zijn, en een waarschuwing was op zijn plaats geweest. Als ik uit mijn pak zou scheuren is er ook huid zichtbaar, zou ik dan ook gediskwalificeerd worden?"

Koffietijd

Inmiddels zijn we een week verder en lijkt Beune weer wat beter in haar vel te zitten. Voor de blondine uit Borne zit het schaatsseizoen er bovendien op. "Tijd om te relaxen, voordat het trainen voor het nieuwe seizoen weer begint", deelt ze via social media. Of dat relaxen een beetje lukt? Het antwoord daarop plaatste ze enkele dagen later op Instagram.

In bed wacht de Overijsselse op een sterke bak leut. Net wakker, maar even mooi als altijd, kunnen we wel stellen. Voor iedereen die nu denkt: 'Poeh, met die Joy wil ik ook weleens een espressootje doen.' Helaas, ze is bezet. Sinds 2019 is de knappe atlete samen met Kjeld Nuis (33) - ook behoorlijk rap op het ijs.

Over de relatie tussen de twee schaatstoppers is vorig jaar wel het nodige geschreven. Nuis zou z'n pony namelijk ergens anders laten grazen, en wel bij schaatsster Femke Kok. Althans, dat is waar de juicekanalen mee op de proppen kwamen. De Olympisch kampioen zou ergens in 2022 een affaire hebben gehad met de 22-jarige Kok. Die 'scheve schaats' is echter nooit bevestigd.

Entertainment
  • Volkskrant, Instagram
  • NL Beeld / Proshots