Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Filemon na plastische chirurgie: 'Wenkbrauwen vastgenaaid aan hoofd'

Kijkers vroegen zich af: 'Bij welke lokale slager heeft Filemon een oogcorrectie laten doen?'

Filemon

Filemon Wesselink gaat alweer een aardig tijdje mee op de buis. De tv-maker vergaarde vooral bekendheid door allerlei drugs in z'n mik te gooien in de begintijden van Spuiten en Slikken. De jongensachtige presentator stortte zich voor het BNN-programma daarnaast in de wereld van seks, door bijvoorbeeld een rolletje te spelen in een (soft)porno-film. Legendarische televisie, kunnen we wel stellen.

Inmiddels zijn we bijna twintig jaar verder. Wesselink maakt nog steeds programma's - Filemon en de Complotten - en blaast eind van deze maand alweer 44 kaarsjes uit. Het ouder worden is hem echter niet in de koude kleren gaan zitten. Vooral de stukken vel onder zijn wenkbrauwen begonnen de laatste jaren als een soort gordijntjes voor zijn ogen te bungelen.

Ooglidcorrectie

Tijd om in te grijpen, moet de veertiger gedacht hebben. Gisteravond was de presentator te gast bij praatprogramma HLF8, waarna een aantal kijkers zich op social media afvroeg 'bij welke lokale slager' Wesselink was geweest. Reden voor HLF8-presentator Sam Hagens om die vraag bij Filemon neer te leggen.

"Dit is plagen. Het is gewoon een ooglidcorrectie", reageert Wesselink. "Ik kon de strijd tegen de ouderdom ook niet winnen."

Met de jaren kwamen die 'flappen' steeds meer naar beneden rollen, legt Filemon uit. Dat leverde hem een hoop moeheid en koppijn op, vooral omdat hij de hele tijd zijn wenkbrauwen omhoogtrok om onder die lappen vel door te kijken. Dus heeft u Filemon de afgelopen jaren verbaasd zien kijken? Grote kans dat hij zijn best deed om überhaupt wat van de wereld mee te krijgen. Maar die tijd is voorbij; anderhalve week geleden ging hij onder het mes.

'Wordt echt heel mooi'

Filemon: "Ze hebben ook mijn wenkbrauwen van binnen vastgenaaid aan mijn hoofd. Dat duurt allemaal drie kwartier. Er is ook een lap weggehaald en het is weer dichtgenaaid. Het is nog een beetje gezwollen, maar het wordt echt heel mooi."

Met zijn nieuwe gezicht kan de 43-jarige presentator weer wat jaartjes vooruit. Tot de rolluiken wederom naar beneden komen natuurlijk, maar in dat geval kan hij ongetwijfeld met het bonnetje van de ingreep terug naar de arts in kwestie.

Entertainment
  • RTL Boulevard, HLF8
  • NL Beeld / BrunoPress, Twitter, Talpa/HLF8