Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Geniaal: man laat sixpack tatoeëren

Bespaart je heel wat tripjes naar de sportschool.

sixpack

Over het schoonheidsideaal van vrouwen wordt veel gezegd en geschreven. Zo zou er een onrealistische standaard zijn, die voor de gemiddelde vrouw maar moeilijk haalbaar is. Maar sinds complete generaties opgroeien met social media, zouden ook mannen tegenwoordig met de nodige druk te maken krijgen. De druk om een loeistrakke sixpack te kweken, bijvoorbeeld.

En dat doe je niet zomaar. Voor het scheppen van zo'n knetterharde blokjesbuik moet je natuurlijk calorieën tellen, heel wat uurtjes in de gym doorbrengen en last but not least: pilsjes laten staan. Anders werk je niet aan een sixpack onder je shirt, maar aan een compleet fust.

Shortcut

Echter heeft onderstaande vent daar een olifantenpaadje voor gevonden. Een shortcut, zogezegd. Zonder sit-ups, een lastig dieet of liposuctie (het operationeel laten wegzuigen van vet). De beste man laat de boel gewoon permanent met inkt op z'n pens tekenen.

Tatoeëerder Dean Gunther deelde een video van het proces op Instagram. De klant wilde volgens hem in één keer klaar zijn voor de zomer. "Bovendien kon hij dan gewoon een biertje blijven drinken en lekker eten", aldus de inktkunstenaar. Het is overigens wel "een van de meest ongewone verzoeken" die hij ooit gehad heeft, geeft hij toe. Maar goed, de klant is tevreden met zijn boterzachte blokjesbuik en daar gaat het om. Waar kunnen we een afspraak maken?

Bizar
  • de Telegraaf
  • iStock