Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dierentuin komt met Valentijnsstunt: voer je ex aan de beesten

Heb je altijd al een dier willen vernoemen naar die ene verschrikkelijke ex? Bij voorkeur ongedierte? Dan kan je je lol op in San Antonio Zoo in de Verenigde Staten. Speciaal voor Valentijnsdag komt de dierentuin met een bijzondere aanbieding. Voor 10 dollar noemt de dierentuin een kakkerlak naar jouw ex, om hem vervolgens als voer aan te bieden in het reptielenhuis.

Beesten

De actie “Cry Me a Cockroach” van San Antonio Zoo is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Met de opbrengsten van de stunt steunt de dierentuin goede doelen die de bescherming van bedreigde diersoorten bevorderen. Vorig jaar kon de dierentuin rekenen op maar liefst 8000 inzendingen.

Van alle namen die worden ingezonden zijn mannelijke namen het populairst. De namen “Ray” en “Adam” zijn koploper in het exenklassement van de dierentuin.

Vega

Wil je graag een duit in het zakje doen, maar heb je niet veel met carnivoren? Dan biedt San Antonio Zoo een vegetarische optie aan. Voor 5 dollar wordt de naam van je ex aan een krop sla gegeven, die een onfortuinlijk einde zal kennen in de bek van een nijlpaard. Is het voeren van een kakkerlak je niet luguber genoeg? Dan kan je kiezen voor de vernoeming van een knaagdier, die ze voor 25 dollar aan een slang voeren.

Wie nog obscenere wensen heeft kan voor maar liefst 150 dollar het totaalpakket aanschaffen. Voor dat bedrag wordt de naar jouw ex genoemde kakkerlak niet alleen gevoerd aan een reptiel, je zit ook nog eens op de eerste rij. In je mail ontvang je een videoboodschap waarin te zien is hoe jouw figuurlijke ex wordt opgepeuzeld. Smakelijk? Niet bepaald. Maar ach, voor een goed doel heb je het over.

Entertainment
  • CNN
  • iStock