Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Opvallende verklaring Jaimie Vaes over 'Autodeur-gate'

'De media' zouden het verhaal hebben verdraaid...

Lil Kleine

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, is inmiddels door veel mensen uitgekotst. Hij ging in mum van tijd van populaire en veel geboekte artiest naar persona non grata. Vooral de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes heeft daar een rol in gespeeld.

De bom barstte in februari 2022, toen er videobeelden opdoken van een incident tussen Scholten en zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes. In het filmpje is te zien dat het stel ruzie maakt. De beelden zijn in het donker geschoten, maar Lil Kleine lijkt Jaimie uit een auto te trekken, om vervolgens haar hoofd tussen de autodeur te klemmen. Nog diezelfde avond werd de rapper aangehouden. Jaimie Vaes zette niet veel later een punt achter de relatie.

Opvallende wending

Maar daarmee was de kous niet af. Het OM startte een onderzoek en verdenkt Scholten van poging tot (zware) mishandeling. Alleen schrijft Shownieuws nu dat er opvallend nieuws te melden is rondom 'autodeur-gate'.

Volgens het showbizz-platform heeft de rechtbank inmiddels een verklaring van Jaimie Vaes ingezien. Het gaat om een document waarin staat dat Vaes tegen de politie heeft gezegd dat er helemaal geen sprake was van zware mishandeling. Haar hoofd zou niet tussen de autodeur hebben gezeten. Laat staan dat haar ex-vriend de autodeur herhaaldelijk open en dicht zou hebben gesmeten terwijl zij nog tussen het portier zat. Dat verhaal zou door de media zijn verzonnen.

Let wel: het gaat om een oudere verklaring, die pas nu door de rechtbank is ingezien. Nienke Hoogervorst, advocaat van Lil Kleine, laat weten dat ze op de hoogte is van de verklaring van Jaimie Vaes, maar wil verder niet reageren. bevestigt dit ook aan Shownieuws, maar wil er verder nog niet op reageren.

Nieuws
  • Shownieuws
  • BrunoPress/Heukers Media / Brunopress.nl