Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Oeh la la: misdaadbabe Dionne Slagter zoekt randje Instagram op

Niet iedereen ziet er appetijtelijk uit in een doorschijnend groen pakje. Dionne zeer zeker wel.

Dionne Slagter

Multitalent Dionne Slagter is vlogger, youtuber, actrice, zangeres en presentatrice. En o ja, niet te vergeten: een prachtige verschijning. Dat laatste showt ze dan ook regelmatig op Instagram, bijvoorbeeld met een pikante fotoshoot in het bos.

Onderstaande foto's werden gister door Dionne online geslingerd, maar grote kans dat de plaatjes al wat ouder zijn. Onder de post staat namelijk 'throwback', wat zoiets inhoudt als 'Kennen jullie deze nog, nog, nog?'

Zo te zien zijn de beelden zo'n 19 weken geleden gemaakt door fotografe Eva Bours. Hieronder meer moois uit die shoot.

Misdaadbabe Dionne

Vroeger maakte Dionne vooral vlogs en filmpjes waarin ze kinderspeelgoed beoordeelde, maar inmiddels is ze uitgegroeid tot een vrouw naar ons hart. Ze is de afgelopen jaren immers diep in de wereld van de true crime gedoken. Vanwaar die opmerkelijke switch?

"Omdat ik een dagje ouder word", aldus Dionne eind 2021 in Panorama. "Ik merkte dat ik steeds verder af stond van de kindercontent die ik maakte. True crime is iets wat mij van jongs af aan al interesseert. Vroeger keek ik veel naar documentaires over moorden en naar series als Baantjer en CSI. Zodoende ben ik die video’s gaan maken en tegelijkertijd heb ik de podcast Moordcast gestart. Totáál iets anders inderdaad. Voorheen ging ik naar Intertoys om speelgoed te testen, nu doe ik research naar moordzaken."

Op Youtube is het kanaal van Dionne te vinden onder de naam OnneDi. Dat is naast haar Instagram-pagina een fijne plek om eens rond te kijken.

Entertainment
  • Instagram Dionne Slagter
  • EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl, Instagram