Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: presentatrice steekt zichzelf per ongeluk in brand met vlammenwerper

Oeps...

Vlammenwerper

Vol spanning zaten een hoop Vlaamse kijkers voor de buis tijdens een Ketnet-awardshow, toen de uitzending ineens een stuk spectaculairder werd dan vooraf gepland. Door een actie van presentatrice Maureen Vanherberghen had de show iets weg van een Jackass-aflevering of een Rammstein concert.

De 35-jarige presentatrice/zangeres had de eer om de Gala-show van de Gouden K’s aan elkaar te lullen. Hét moment waarop de beste Ketnet-programma's beloond worden met een prijs.

Verkeerde kant

Hartstikke leuk en aardig natuurlijk, vooral als er wat special effects uit de kast worden getrokken. Een beetje vuur en zo. Maar dan moet degene die daar verantwoordelijk voor is wel weten hoe het allemaal werkt. En dat was duidelijk niet het geval.

Op de beelden is te zien hoe Maureen Vanherberghen als een heuse Rambo een vlammenwerper in haar handen heeft. Vol overtuiging legt ze het ding over haar schouder, haalt de trekker over en... steekt zichzelf in vuur en vlam.

"Ja, toen had ik door dat ik hem verkeerd om vasthad", aldus Vanherberghen. Een scherpe constatering, kunnen we wel stellen.

Gelukkig heeft ze er verder weinig aan overgehouden. Wat verbrande haren en een mooi tv-momentje, verder niks. De presentatrice ging daarom ook gewoon verder met de show. "Ik heb me snel herpakt", aldus de vurige Vlaamse.

Bizar
  • AD
  • iStock