Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dreetje noemt familie Hazes 'een beetje sneu'

Geef 'm eens ongelijk.

Hazes

Hazes dit, Rachel dat. Dreetje zus, Roxje zo. De familie is de laatste tijd werkelijk niet weg te slaan uit de 'nieuws'berichten. En toegegeven, ook wij doen een aardige duit in het zakje. Maar goed, de Hazesjes zijn dan ook alles behalve een doorsnee familie.

Ten eerste zijn alle gezinsleden BN'ers (enkel en alleen omdat pa een legende was). Ten tweede zorgen alle relletjes rondom drank- en drugsmisbruik en de vele ruzies ervoor dat er eigenlijk altijd wel een Hazes in de spotlight staat.

Dreetje bij Jinek

De laatste dagen waren dat vooral Roxeanne en Rachel. Dit vanwege de rechtszaak die de Hazes-dochter tegen haar moeder heeft aangespannen. Volgens 'Rox' heeft moeders eigenlijk geen recht op de erfenis van pa. Dit omdat er al een scheidingsprocedure zou lopen tussen André senior en Rachel, waardoor enkel de kinderen erfgenaam zouden zijn. Dit zou de volkszanger drie jaar voor zijn dood nadrukkelijk hebben laten vastleggen in zijn testament. Maar Rachel heeft die info achtergehouden, claimen Roxeanne en haar testamentair bewindvoerder.

De enige Hazes die zich over deze kwestie een beetje op de achtergrond hield, was Dreetje. Tot gisteravond dan. André junior schoof namelijk aan bij Jinek, waar hij onder andere iets zei over alle perikelen tussen zijn zus en moeder.

"Het is echt heel pijnlijk, als ik dan ook zo’n rechtszaak voorbij zie komen", aldus zoon Hazes. "Ik heb daar oprecht niets mee te maken."

Dreetje lijkt zich bovendien te beseffen dat het bovengemiddeld vaak hommeles is in zijn familie, "alleen het went nooit", zegt hij. "Het is heel pijnlijk en verdrietig."

Al met al vindt hij zijn eigen familie zelfs "een beetje sneu", vertelt hij aan de talkshowtafel.

'Dat hebben we mijn vader beloofd'

De jonge zanger heeft met zijn zus noch zijn moeder contact op dit moment. Of ooit iedereen weer met elkaar door één deur kan? Dreetje denkt van wel. Althans, dat hoopt hij.

"Toen mijn vader is overleden, hebben we dat beloofd", zegt hij daarover. "Ik hoop dat we dat wel waar kunnen maken."

Entertainment
  • Jinek, de Telegraaf
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl