Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Igone de Jongh zet Thijs Römer aan de kant

Via een bericht op Instagram heeft Igone laten weten dat ze haar liefdesrelatie met Thijs heeft beëndigd.

thijs en igone

Een opvallend bericht vandaag op het Instagram-account van Igone de Jongh: de balletdanseres laat namelijk weten dat ze haar huwelijk met Thijs Römer heeft beëindigd.

Breuk

Het sprookjes van Igone en Thijs is voorbij. “Met een zwaar hart heb ik besloten om mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen”, valt te lezen in haar Instagram Stories. Een verdere uitleg is er niet, maar haar management bevestigt het nieuws aan De Telegraaf. In november werd bekend dat Thijs door het Openbaar Ministerie strafrechtelijk wordt vervolgd voor seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het is niet bekend of de breuk hiermee te maken heeft.

Instagram-bericht van Igone

Beschuldigingen

Al enige tijd pakken donkere wolken zich samen boven acteur Thijs Römer. Eind vorig jaar stelde zijn management nog dat hij "het afgelopen jaar te hard heeft gewerkt" en "daarom rust neemt". Zijn ingeplande sabbatical lijkt echter meer te maken te hebben met de beschuldigingen aan zijn adres.

In november werd duidelijk dat de acteur ook daadwerkelijk vervolgd gaat worden. Volgens het OM is dat naar aanleiding van drie aangiftes voor online zedendelicten met minderjarigen. De meisjes waren destijds tussen de 14 en 16 jaar. De 44-jarige acteur wordt niet direct aangehouden en de zaak wordt ergens dit jaar inhoudelijk behandeld. Dan wordt ook duidelijk waar Römer precies van wordt beschuldigd.

Entertainment
  • Elegance, Telegraaf
  • Brunopress, Instagram