Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Humberto Tan en partner Ineke uit elkaar: 'Hebben samen prachtige jaren gehad'

Na dertig jaar hebben Humberto en Ineke een punt achter hun relatie gezet.

Humberto vrouw

Humberto Tan en zijn partner Ineke zijn naar eigen zeggen 'al een tijdje uit elkaar'. Dat vertelt de presentator vandaag in een post op zijn Instagram. De twee waren bijna dertig jaar samen.

Relatiebreuk

"Normaal gesproken reageer ik niet op privé verhalen in de media, maar het lijkt me nu goed om wél iets te zeggen", begint Humberto Tan zijn verhaal op Instagram. "Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar", schrijft de presentator. Daarbij deelt hij een foto van hem en Ineke. "We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder. Samen met de liefde voor onze kinderen. Verder zullen we er in de media niks over zeggen. Dat houden we privé."

Relatietherapie

Humberto en Ineke hebben samen drie kinderen: Isa, Julia en Benjamin. De twee waren niet getrouwd. Volgens de presentator is dat er 'nooit van gekomen'. Het gezin heeft de afgelopen jaren meerdere keren voor hete vuren gestaan, zo vertelde Humberto een paar jaar terug in Waar is de Mol?. "Het is niet leuk geweest. Thuis niet, voor mij niet, voor de kinderen niet, voor Ineke niet, voor niemand niet. Het was een jaar vol lessen en nederigheid. Het was absoluut niet fijn. Ik was zo kwetsbaar."

In De Volkskrant vertelde Humberto dat hij en Ineke in relatietherapie zijn gegaan. "We zijn nooit echt ver uit elkaar geweest, maar gesprekken hebben wel geholpen", zei hij tegen de krant. "Ik denk dat het belangrijk is dat je echt weet wat je aan elkaar hebt, los van wat de buitenwereld allemaal vindt en oordeelt."

Entertainment
  • RTL Boulevard, Grazia
  • Brunopress, Instagram